0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

5 razlogov zakaj so ravno copati najbolj primerno darilo za vzgojiteljice in učiteljice

Letos v zahvalo za skrb vaših otrok podarite praktično darilo z personaliziranim sporočilom!

Da vam prihranimo nekaj časa in skrbi ob iskanju idealnega darila, smo pri Vučkotu pripravili prav posebne sobne copate za vzgojiteljice in učiteljice ter jim dodali možnost personalizacije.
5 razlogov zakaj so ravno copati najbolj primerno darilo za vzgojiteljice in učiteljice


Iskanje darila ob zaključku šolskega leta je lahko prava nočna mora. Vzgojiteljice in učiteljice vsako leto prejmejo številne pozornosti in težko je najti nekaj, kar bo ustvarjeno prav samo za njih. Da vam pomagamo pri izbiri idealnega darila, tistega, ki se ga bo obdarovanka zagotovo razveselila in zapomnila, smo pri Vučkotu pripravili čisto novo ponudbo copat za največje junakinje tega sveta. 


Zahvalo za vse lepe trenutke in ustvarjene spomine lahko izrečete z personaliziranimi copati. Zakaj? Pripravili smo kar 5 razlogov zakaj so ravno copati najbolj primerno darilo za vzgojiteljice.

1. Personalizirani sobni copati

Vzgojiteljica ali učiteljica vaših otrok ne bo nikoli več iskala kateri so njeni copati, na copate natisnemo njeno ime in tako nastane čudovito darilo, ki jo bo zagotovo zelo razveselilo.

2. Sentimentalno darilo, ki ni praholovec

Vse bolj pogosta je izbira praktničnih in uporabnih daril z veliko dodano vrednostjo. Naj letos ne bo darilo le še en praholovec, ki sameva na polici. Podarite nekaj, kar bo obdarovanka z veseljem nosila in uporabljala vsak dan. 

3. Udobje in mehkoba

Prav vsaka skrbnica vaših otrok si zasluži udobno in kvalitetno obutev. Copati za vzgojiteljice in učiteljice so narejeni iz kvalitetne mikrofibre. Podplat je troslojen, sestavljen iz mikrofibre, vmesnega polnila (pene) in umetnega usnja, zgornji del je iz mikrofibre, podložen z mehkim filcem. 

4. Enostavno vzdrževanje čistoče

Saj veste kako pomembna je higiena in čistoča ko smo vsak dan v stiku z otroci mar ne? Z mislijo na kar se da enostavno vzrževanje čistoče smo izdelali copate, ki se jih lahko preprosto opere v pralnem stroju pri 30°C. Poleg tega, pa se zaradi našega izbora materialov copati tudi zelo hitro posušijo in so že naslednji dan na voljo za ponovno uporabo. 

5. Preprosto sporočilo z velikim pomenom

Male glavice zmore učiti samo veliko srce. Se strinjate? Včasih je dovolj že iskrena zahvala in preprosto sporočilce, ki seže do dna srca. Ne pozabite kako pomembno je delo vzgojiteljic in se jim zahvalite za vse ure in ure vloženega truda in trdno oporo, ki jo vsak dan nesebično nudijo vašim malčkom.