0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

..ali iščeš POPOLNO DARILO ZA VALENTINOVO?

Pa nimaš prave ideje? Vučko ti je olajšal delo, ter zate in za tvojo ljubezen pripravil darilni komplet copat!
..ali iščeš POPOLNO DARILO ZA VALENTINOVO?


1. LJUBEZEN JE NA PRVEM MESTU!

In vajina ljubezen je neskončna! Poskrbi, da ne bo ostala neizrečena! Z diskretnim vezenjem na peti copat, ki ponazarja neskončno vez med vama boste s copati pogreli še tako neromantično srce.


2. UPORABNO DARILO

Se ti v stanovanju nabirajo praholovci in si jih res nočeš nakopati še več? Te ob branju tega prispevka zebe v noge? Torej je to idealna priložnost za nakup novih copat! Uporabno darilo za čiste nogavice in udobne korake po napornem dnevu v službi.


3. NETIPIČNO RDEČA/MANJ JE VEČ

Rdeča je zagotovo barva, ki ponazarja ljubezen! Toda Vučko copati so več kot tipični in predvidljivi zato v copatih in na copatih letos ni rdeče barve. Za VALENTINOVO smo pripravili barvno kombinacijo roza, marelične, temno modre in rjave skupaj s sivo.


4. UGODNA PONUDBA

Da bo red in mir v hiši in nobenih mrzlih in bosih nog hitro dodaj DARILNI KOMPLET TINKO v košarico in zaključi nakup. Copati v kombinaciji EVA gume, usnja in filca so odlično darilo.


5. ISKRICE V NJENIH/NJEGOVIH OČEH

Te skrbi njena/njegova reakcija ob pogledu na copate? Brez skrbi! Tople noge bodo pogrele vsako srce. Da bo kuhanje v dvoje udobnejše, pospravljanje hitrejše in da bo od veselja ob prejetem darilu pritekla kakšna solza sreče.


6. ČISTA  <3 LJUBEZEN <3Hitro opravi nakup na https://vucko.si/prodajni-program/produkt/darilni-paket-tinko in ne nakupuj v zadnjem trenutku! VALENTINOVO bo vsak čas tukaj.