0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Izredna novica zaradi KORONAVIRUSA!

Naše stranke obveščamo, da so od danes, 16. 3. 2020 naša prodajna mesta zaprta. Ker nam je zdravje naših zaposlenih pomembno, upoštevamo navodila za preprečevanje širjenja koronavirusa. Naročila, naročena preko spletne trgovine bodo odposlana v najkrajšem možnem roku (velja za artikle iz zaloge). Pri dostavi spletnih naročil lahko pričakujete daljši dobavni rok od običajnega. Ker tudi Pošta Slovenije sprejema določene ukrepe v boju proti širjenju koronavirusa vam svetujemo, da za dostavno mesto izberete eno izmed alternativnih dostavnih točk in se tako izognete tudi neposrednemu stiku z dostavljavcem oziroma poskrbite, da je dostava pošiljke uspešna.  

Predlagamo, da v trenutnih razmerah izberete:

  • dostavo v PS Paketomat (24 lokacij po Sloveniji),
  • dostavo na vnaprej dogovorjen prostor (na teraso, pod nadstrešek, v lopo …).

Prosimo, da v komentar pri oddaji naročila napišete na katero izbrano lokacijo želite dostavo.

Kupci naj sledijo navodilom v nadaljevanju:

  •  ob vročitvi se lahko (če in kjer obstaja možnost) dogovorijo, da pismonoša odloži pošiljko na primerno mesto (npr. okenska polica, pred hišo, pred blokom, pri lopi, …) in se tako izognejo fizičnemu kontaktu,
  • zagotovijo priporočeno razdaljo (vsaj 2 m),
  • ko se pismonoša umakne, varno prevzamejo pošiljko. Podpis v tem primeru ni potreben, saj je izvedena brezkontaktna predaja pošiljke.

Z aplikacijo Pošte Slovenije Moja dostava – moja izbira lahko tudi v zadnjem trenutku spremenite lokacijo dostave paketa, ko je ta že na poti k vam.

Sporočamo, da je ponovno na voljo način plačila PO POVZETJU.

Spremembe veljajo do nadaljnega.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Stopimo skupaj v boj proti koronavirusu!