0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

PA GA IMA TUDI VUČKO!

...ne, snega nima niti VUČKO! Na sneg oziroma vreme nimamo vpliva, lahko pa poskrbimo za tvoje udobje! Da boš na svoji poti občutil/a mehkobo copat in da bo spletno nakupovanje iz naslonjača še lažje, smo ti sedaj omogočili tudi KARTIČNO PLAČEVANJE jupiiiii! Zagotovo si vesel/a te novice!
PA GA IMA TUDI VUČKO!

VUCKO.SI trenutno sprejema:

  • kartico Mastercard
  • debetno kartico Mastercard
  • kartico Visa
  • debetno kartico Visa
  • BA Maestro kartico

V kolikor se ti z naročilom copatov zelo mudi ti priporočamo, da za način plačila izbereš plačilo s kreditno kartico ali pa plačilo po povzetju. Oddanim naročilom plačanim z bančno kartico se v našem sistemu takoj po oddanem naročilu avtomatično prikaže status plačila PLAČANO, kar pomeni, da gre tako naročilo copat v takojšnjo obdelavo. V skladišču skrbno pripravijo naročene copate, ki čakajo samo še na pismonošo, zato je tovrstno opravljen nakup najhitrejši.

Plačilo po predračunu je izmed naših vrst plačila najzamudnejše, saj moramo po prejetju tvojega naročila in tvojem plačilu počakati, da prejmemo potrdilo o tvojem nakazilu, šele nato pa pošljemo naročilo copatov na tvoj naslov.

Ekipa Vučko se s svojim delom vztrajno trudi zagotoviti svojim strankam kvalitetno storitev in zadovoljstvo z našim spletnim nakupovanjem.