0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

ROŽICE KOT DARILO ZA DAN ŽENA

8.MAREC, 8.MAREC, 8.MAREC, ... hmmm..kaj je že na ta dan? Če se ne boš spomnil sam, te bo pa spomnila novica na radijski postaji ali pa sodelavec, ki bo sodelavkam podaril rožico. Ta dan je mednarodni praznik žensk.
ROŽICE KOT DARILO ZA DAN ŽENA

Splošno znano dejstvo, ki kroži med ljudmi kot ljudske bajke je: ŽENSKE OBOŽUJEJO ČEVLJE! No, ubistvu vse kar lahko nataknejo na nogo :) In oblike obutve poznamo veeeeeeliiiikooo. Razmisli katera oblika obutve je tista posebna in posebej praktična, ki je ima ženska populacija okoli tebe premalo, bi jo pa nujno potrebovala.

No, pa začni razmišljati… ali potrebuješ pomoč? Ženske imajo veliko natikačev, sandalov, petk, škornjev, gležnarjev,.. da ti bo lažje poglej v omaro s čevlji in se prepričaj česa ima dovolj. Sedaj pa poglej malo bolje. Česa ne vidiš?  Namig: COPATOV! To je to! To je odgovor na vprašanje katere obutve ima ženska populacija premalo. OK, torej si sedaj dobil odgovor na to vprašanje ampak kaj si s tem podatkom sploh lahko pomagaš? Si že kupil darilo za DAN ŽENA? Če si ga že kupil ampak se ti zdi da nekaj manjka in bi lahko še nekaj dodal ali pa ga še sploh nisi kupil potem moraš preveriti spletno trgovino www.vucko.si in hitro izbrati copate ki bi bili kot nalašč za darilo. V kolikor še ne veš pri Vučku imajo pri artiklih Maja + , Zala  in Zala plus tudi motive ROŽIC! Zagotovo boš našel copate, ki bi ji bili všeč!

Torej sva dogovorjena? Sedaj veš da ji boš za darilo kupil copate. Kako ji boš utemeljil svojo odločitev zakaj si se odločil ravno za nakup hišnih usnjenih copatov? Kot moški ji boš to lahko zelo hitro in enostavno razložil. V dveh preprostih korakih, začel pa boš nekako tako:

1.korak: ˝Kupil sem ti posebno darilo, ki je za razliko od ostalih daril končno uporabno in lepo. In ja, tega darila sem se spomnil sam, nisem potreboval tvojega namiga.˝

 2.korak: ˝Ker je bil nakup ugoden, super udoben in nakupovanje iz sedežne najlažje. Istočasno sem poskrbel da bodo tvoje nogice obute v najlepše copate, da boš ti srečna, posledično pa tudi jaz. Želim ti vesel DAN ŽENA V NOVIH UDOBNIH HIŠNIH USNJENIH VUČKO COPATIH. Ker lahko že iz izraza na tvojem obrazu razberem da so ti copati več kot všeč vem, da se boš hotela pohvaliti pred prijateljicami kako sem se pa tokrat izkazal z darilom klikni na artikel copati Zala  ali na artikel copati Maja plus ali pa copate Zala plus .