0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Začeli smo z uporabo najkvalitetnejše mikro tkanine in alcantare

V podjetju Vučko d.o.o. se trudimo, da bi vam ponudili kar najbolj kvalitetne materiale, ki so prijazni koži in zdravju. Začeli smo z uporabo najkvalitetnejše mikro tkanine in alcantare.
Začeli smo z uporabo najkvalitetnejše mikro tkanine in alcantare

V ponudbi imamo kar nekaj modelov izdelanih iz najkvalitetnejše mikro tkanine-mikrofibre. Nogam ponuja zračnost, udobnost, zelo hitro se suši in je odporna na min 50.000 drgnjenj. Copate iz mikrofibre priporočamo otrokom in odraslim, ki se jim noge rade potijo. Velika prednost mikro tkanine je tudi v tem, da je pralna v pralnem stroju na 30-40C.

Velika novost je tudi vložek oz. steljka iz materiala alcantara. Alcantara ima fino zgradbo, njen izgled in otip spominjata na velur usnje, zato jo tudi velikokrat zamenjajo za pravo usnje. Alcantara daje prijeten občutek hladnosti poleti in topline v zimskih dneh, saj je zelo zračna in prijazna koži. Glede na to, da material uporabljajo tudi v avtomobilski industriji ni potrebno posebno poudarjati trpežnosti in kvalitete. Prav tako je njena velika prednost pranje v pralnem stroju do 40 o C.