0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Želiš copate in čokolado prejeti povsem BREZPLAČNO?

Preveri AKCIJSKO PONUDBO in sodeluj v naši NAGRADNI IGRI!

Na naši spletni strani trenutno poteka POMLADNO ZNIŽANJE CEN! Za vas smo pripravili osveženo in razširjeno ponudbo naših najbolj popularnih tekstilnih sobnih copatov Teko. Če pa si želiš copate prejeti povsem BREZPLAČNO skoči na naša socialna omrežja in sodeluj v naši NAGRADNI IGRI v sodelovanju s podjetjem Berryshka! Morda se ti nasmehne sreča in boš ravno ti dobitnik simpatične nagrade.
Želiš copate in čokolado prejeti povsem BREZPLAČNO?

Pri Vučkotu skrbimo, da je naša ponudba copatov vedno aktualna, zato neprestano dodajamo nove motive in modele. Tokrat, smo razširili ponudbo udobnih in kvalitetnih sobnih copatov Teko.

Dodali smo kar 16 novih motivov naših najbolj popularnih https://vucko.si/prodajni-program/produkt/tekstilni-sobni-copati-teko, ki vam jih do konca meseca ponujamo po akcijski ceni. 

V ponudbo smo dodali tudi čisto nov artikel https://vucko.si/prodajni-program/produkt/teko-klasika. Preveri naše najbolj cenovno dostopne enobarvne sobne copate v široki barvni paleti. 

Da pa se vam zahvalimo za vso vašo podporo in spodbudo, smo v sodelovanju s podjetjem Berryshka pripravili zelo simpatično nagradno igro! Klini na https://www.facebook.com/vucko.si ali https://www.instagram.com/vucko_copati/ in morda boš ravno ti srečni prejemnik čudovitega darila.