0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Pogosta vprašanja - FAQ


Se ti je med brskanjem po spletni strani www.vucko.si porajalo vprašanje na katerega ne poznaš odgovora? Ekipa Vučko je izbrala najpogostejša in nanje odgovorila.

Kolikšni so stroški pošiljanja?

Vučko d.o.o. za dostavo uporablja storitve Pošte Slovenije: Ob nakupu izdelkov pod 50 € je strošek pošiljanja 3,9€ plus poštna provizija, ki jo računa pošta in se plača pismonoši. Ob nakupu izdelkov nad 50€ pa strošek poštnine plača hiša (je brezplačna), ampak se ob izbiri plačila po povzetju plača strošek plus poštna provizija, ki se jo plača pismonoši.

Lahko plačam po predračunu?

Če želite plačati po predračunu, izberite plačilo po predračunu in v povratnem mailu vam bomo poslali podatke za nakazilo. Paketek odpošljemo, ko nakazilo prispe na naš bančni račun.

Kaj pa če se pri dostavi in po dostavi zaplete?

V primeru kakršnihkoli težav se lahko obrnete na nas in skupaj bomo poizkusili razrešiti težavo in urediti, da bo paket čim prej pri Vas. Velikokrat zelo pomaga tudi kakšna fotografija izdelka pri katerem gre za napako, zraven pa nikar ne pozabite priložiti kratkega opisa. Fotografijo z opisom težave lahko pošljete na info@vucko.si

Za pomoč pri dostavi so vam na voljo tudi na Pošti Slovenije, ki jih lahko kontaktirate na info@posta.si ali preko brezplačne telefonske številke 080 14 00.

Lahko copate kje osebno prevzamem?

Pri Vučko d.o.o. velja, da imamo fizična prodajna mesta in spletno trgovino ločeno. To pomeni, da se lahko tudi izbira artiklov na posameznih prodajnih mestih razlikuje. Naročila oddana preko spletne trgovine nimajo možnosti osebnega prevzema, lahko pa nas obiščete na naslovu Stranska vas 17, 1295 Ivančna Gorica in si v našem skladišču izberete Vam najlepše, ki jih lahko tudi poizkusite.

Imam promo kodo – kje jo lahko vnesem?

Promo kodo vnesete v košarici, kjer imate pregled artiklov v košarici kamor v prosto polje: promo koda vpišete veljavno promo kodo. S klikom na gumb potrdi se vam pri znesku avtomatično obračuna veljavna vrednost promo kode.

Pri vpisovanju promo kode bodite pozorni na pravilen zapis kode in na njeno veljavnost.

Ali se akcije seštevajo?

Akcije se med seboj ne seštevajo in tako ne veljajo na že znižane artikle, prav tako ne veljajo na darilne bone. Posamezno promo kodo lahko izkoristite samo enkrat v posameznem spletnem nakupu. Promo kode veljajo samo za spletno trgovino in niso veljavne na prodajnih mestih.

Eden od izdelkov, ki sem jih naročil/a, je poškodovan oz. manjka. Kaj naj naredim?

Čeprav se pri Vučkotu trudimo, da ne prihaja do napak in vsako naročilo pregledamo vsaj dvakrat, se včasih še vseeno lahko zgodi, da pride do napake. Tudi v takem primeru smo Vam na voljo za pomoč na info@vucko.si ali pa na telefonski številki +386 1 7878 514. Za nastale napake se Vam iskreno opravičujemo in obljubimo, da bomo v prihodnje še bolj pozorni.

Na kateri kontakt se lahko obrnem v primeru reklamacije, vrnitve izdelka ali zamenjave?

V primeru reklamacije, vrnitve izdelka ali zamenjave se obrnite na elektronski naslov info@vucko.si ali na telefonsko številko +386 1 7878 514.

Za podjetje bi želeli naročiti promocijski tekstil…

Seveda, v glavnem meniju imate na voljo zavihek PROMOCIJA pod katerim lahko izbirate med promocijskimi copati ali pa promocijskim tekstilom. Vsaka kategorija ima na voljo pestro izbiro artiklov pod katerimi vam je na voljo obrazec za povpraševanje. V kolikor vas kaj zanima ne odlašajte z izpolnitvijo obrazca.

Kako naj izberem pravo velikost?

Ker smo Vam želeli olajšati skrbi glede izbire prave velikosti copat smo pri vsakem artiklu zraven izbirnega okenca VELIKOST pripravili tudi tabelo velikosti na kateri lahko preverite kakšna dolžina stopala ustreza kateri številki in modelu copata.

Imate trgovino kjer lahko copate poizkusim?

Copate lahko poizkusite na naših prodajnih mestih (kje se trenutno nahajajo naša prodajna mesta preverite na naslovni strani spletne strani pod kategorijo OBIŠČI NAS), kjer jih lahko tudi kupite ali pa nas obiščete na sedežu podjetja v Stranski vasi 17, 1295 Ivančna Gorica.

Mojega najljubšega izdelka ni na zalogi! Kdaj bo spet na zalogi?

Ekipo Vučko sestavlja skupina posameznikov, ki s svojimi spretnimi rokami sodelujejo v procesu nastajanja copat. Cenimo celotno ekipo in se trudimo da imamo vedno pripravljene nekaj zaloge. Žal pa nam včasih zaradi vaših pridnih naročil tudi te zaloge poidejo, toda ne skrbite, združili bomo moči in poskrbeli, da bodo copati spet kmalu na zalogi.