0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Promocijski copati

Copati iz mikrofibre

Osnovni material, iz katerega so copati narejeni je zelo kvalitetna mikrofibra v željeni barvi. Obrobni trak se prilagodi željam, običajno osnovni barvi mikrofibre ali barvni kombinaciji logotipa. Zgornji del je na notranji strani podložen s filcem. Podplat je troslojen, sestavljen iz mikrofibre, vmesne podloge in umetnega usnja na spodnji strani. Pakiramo jih v prozorno polietilensko vrečko. Logotip se na ta material veze in tiska.
Pralni copati.

Usnjeni copati

Izdelani iz pravega usnja usnja v željeni barvi. Obrobni trak se prav tako prilagodi željam, običajno osnovni barvi usnja ali barvni kombinaciji logotipa. Zgornji del je tako usnjen, na notranji strani podložen s filcem. Podplat je troslojen, sestavljen iz pravega usnja, vmesnega polnila in spodnja stran iz umetnega usnja. Na copate običajno logotip vezemo.


Krzneni copati

Izdelani v željenih barvah usnja in krzna. Obrobni trak se prav tako prilagodi željam, običajno osnovni barvi usnja ali barvni kombinaciji logotipa oz. krzna. Zgornji del je iz pravega usnja v kombinaciji s pravim ovčjim krznom. Podplat je troslojen, sestavljen iz pravega ovčjega krzna, vmesnega polnila in pravega usnja. Logotip v vezeni obliki.  

Copati iz mikrofibre in umetnega krzna

Osnovna materiala iz katerega so copati narejeni sta mikrofibra in umetno krzno, v željeni barvi. Obrobni trak se prav tako prilagodi željam, običajno osnovni barvi mikrofibre ali barvni kombinaciji logotipa. Zgornji del je na notranji strani podložen z umetnim krznom. Podplat je troslojen, sestavljen iz mikrofibre, vmesne podloge in umetnega usnja. Pakiramo jih v prozorno polietilensko vrečko. Logotip se na ta material tiska ali veze.


Pošljite povpraševanje