0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Vezenje in tisk

Vezenje

Za vezenje uporabljamo najsodobnejše industrijske stroje TAJIMA. Vezilni stroji TAJIMA so v kombinaciji z izkušenimi delavci zmožni visoko kakovostnega vezenja na različne izdelke. Prav tako uporabljamo najkvalitetnejše sukance, kateri so odporni na vse tehnike pranja tekstila. 

Prav kakovost je pomembna od samega izdelovanja programa za vezenje, s katerim se začne proces izdelave nekega vezenega motiva, preko priprave dela, do same proizvodnje. Z uporabo sodobne tehnologije, moderne programske opreme, spretnih oblikovalcev in s stalnim osvajanjem novih znanj in spremljanjem svetovnih novosti na področju strojnega vezenja, je našim strankam na razpolago kakovosten in trajen proizvod. Smo v koraku s časom in sodobno tehnologijo, ki se stalno razvija. Sedaj lahko vezemo vaš logotip tudi na že zašite žepe in težko dostopne dele oblačil.V primeru, da je vezenje na določen material ali lokacijo vezenja nemogoč se lahko odločite za izdelavo našitkov oz. emblemov, ki vam jih nato našijemo direktno na tekstil. Embleme lahko našijemo tudi na samolepilne trakove (ježke), ki omogočajo, da jih snamete pred pranjem ali pa jih uporabljate glede na vaše potrebe.

Vezenje in tisk2

Cena programa je odvisna od:

  • števila vbodov vezenja
  • zahtevnosti izdelave vezenega logotipa
  • količine vezenja (popust pri programu, za večje količine vezenj)

Cena vezenja je odvisna od:

  • števila vbodov vezenja
  • zahtevnosti izdelave vezenega logotipa,
  • količine vezenj
  • vrste artikla, na katerega se veže

Pogoj za vezenje je izdelava vezilnega programa. Program izdelamo iz računalniške datoteke v katerem od standardnih grafičnih PC programov (*.ai, *.jpg, *.pdf, *cdr.,...) ali že obstoječe kvalitetne grafične predloge (nalepka, vizitka...).

V primeru, da logotipa še nimate izdelanega, pa nam posredujte čim več informacij, kaj želite imeti in z našim programerjem bomo našli pravo rešitev za vas.

SUBLIMACIJSKI TISK

O sublimacijskem postopku govorimo takrat, ko barvila, ki jih uporabljamo za tisk sublimirajo, oziroma preidejo iz trdnega v plinasto agregatno stanje. Pri sublimacijskem tisku, za katerega uporabljamo sublimacijski tiskalnik znamke EPSON s termosublimacijskimi črnili, barvila s pomočjo visoke temperature prodrejo globoko v tkanino oziroma material, kar pomeni, da postanejo del vlaken in tako zagotovijo dolgotrajno obstojnost. Tako tiskani motivi so primerni tudi za večkratno pranje. Poleg obstojnosti, živih barv in visoke ločljivosti je pomembno tudi to, da lahko tiskate po celotni površini izdelka, ne da bi pri tem posegali v lastnosti materiala.Sublimacijski tisk je bil do pred kratkim mogoč le v množični industrijski proizvodnji. Z novo tehnologijo pa lahko prednosti tega postopka izkoristite tudi vi. Motiv, ki ga odtisnemo s takim načinom tiskanja ne bo razpokal in odstopil, saj se je praktično ˝zlil˝ s tkanino oz materialom. Omogoča tudi tiskanje v živih barvah, zato slike iz vašega počitnikovanja v eksotičnih krajih ne bodo izgubile svojega čara.

Sublimacijski tisk uporabljamo za tisk na tkanine (osnova tkanine mora biti sestavljena iz poliestra) ali na materiale primerne za sublimacijo.

Po želji vam vaš motiv natiskamo na:

-COPATE (naj si malček izbere svoj motiv ki bi ga želel na otroških copatkih za v šolo ali vrtec pa ne bo več težav z obuvanjem )

-MAJICE (unikatna majica kot si jo zamislite - (stranka pošlje kvalitetno sliko) naše oblikovanje po željah stranke se posebej obračuna.

-SESTAVLJANKE/PUZZLE (preživite kvaliteten čas z družinskimi člani ob sestavljanju sestavljanke na kateri je slika pomembnega dogodka npr. poroke) Na voljo v velikosti A3, to je 315 kosov

-BRISAČE (se vam zdijo običajne brisače puste? Bi jim dodali samo malo rožic da se ujamejo s preprogo v kopalnici? Preprosto in kar je velik + je to, da se brisače iz mikrofibre zelo hitro sušijo in so zelo vzdržljive) tukaj imamo dva različna artikla brisač (mikrofibra in klasične bombažne katere imajo le pas prilagojen za tisk)

-TORBICE (Na eni strani motiv flaminga, na drugi napis You are flamazing)

-ŠPORTNE DRESE ITD.

Tovrsten tisk je lahko idealno darilo za rojstni dan, obletnico, dekliščino, fantovščino.. saj vam ponuja možnost naročila posameznega unikatnega izdelka. Sublimacijski tisk je na voljo po ugodnih cenah, poleg tega pa je z večjo naročeno količino cena še ugodnejša.

Cena tiska je tako odvisna od:

-izbranega izdelka na katerem želite tisk

-velikosti izbranega motiva za tiskanje (v kolikor želite da vašo poslano datoteko uredimo in pripravimo za tisk mi, se to dodatno obračuna)

-količine naročenih potiskov (večja kot je, ugodnejša je cena)

Za tisk potrebujemo sliko ali motiv, ki bi ga želeli imeti na svojih copatih, majici, brisači,..


Za več informacij nas kontaktirajte

Kontakt